Kinek ajánlott a képzés?

Szeretettel várunk a képzésen, ha szeretnéd kiegészíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat. A tanfolyamot ajánljuk jógaoktatóknak továbbképzésként, de nyitott azok számára is, akik emberekkel foglalkoznak, és másoknak szeretnének segítséget nyújtani a női testi-lelki egészséget érintő témákban. Ajánljuk azoknak is, akik saját gyakorlásukat mélyítenék el, vagy hatékony életmódváltásra, szemléletváltásra törekszenek és ehhez keresnek támogatást.

Mit tanulhatsz a képzésen?

A női jóga oktatóképzés elvégzése után képes leszel olyan gyakorlatsorok összeállítására, melyek a női test egészségének megőrzésére, helyreállítására irányulnak. Átfogó képet kapsz a nőgyógyászati problémák alapvető okairól, valamint azok lehetséges helyreállítási folyamatairól a helyes életmód és táplálkozás, a természetgyógyászat és a jóga eszköztárának segítségével.

 

Fogsz tanulni a női életszakaszokról, női archetípusokról, hogy jobban megértsd saját női léted és mások folyamatait. Az energetikai ismeretek mélyebb betekintést adnak alapvető működésünkbe. A női jóga célja, hogy nőiségünk felszínre emelésével életünkbe és minden kapcsolatunkba pozitív változásokat engedjünk.

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait és képessé válnak biztonságos, fokozatosságra épülő jógaórákat levezetni. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga írásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők.

Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.

Tematika

 • 1. MODUL: A női test anatómiája, a fizikai test és a táplálkozás
 • A női test anatómiája, csípő, medencealap, helyes testtartás, menstruáció
 • A női hormonrendszer működése, az egyensúly felborulásának okai (inzulinrezisztencia, pajzsmirigy, ciszta, mióma, endometriózis, PCOS, ösztrogéndominancia, stb.),
 • Testi-lelki termékenység, férfiak termékenysége
 • Női szerveink védelme, süllyedések megelőzése, helyreállítása
 • Természetes gyógymódok, táplálkozás, gyógynövények, méregtelenítési technikák, a dósák szerepe
 • 2. MODUL: A női lélek
 • Női archetípusok, női életszakaszok,
 • A stresszoldás szerepe
 • Tudatos hétköznapok a ciklussal és a természettel harmóniában
 • 3. MODUL: Energetika, jógafilozófia
 • Légzőgyakorlatok, bandhák, mudrák,
 • Relaxáció, meditáció
 • Jámák és nijámák, 3 gúna
 • 4. MODUL: Ászanák
 • Ászanák, gyakorlatsorok az alábbi témákban: premenstruációs tünetek, rendszertelen, szabálytalan ciklus, nőgyógyászati megbetegedések, stressz, álmatlanság, migrén, depresszió, hormonegyensúly, termékenység, medencealap, gátizom, csípő erősítés, ciklus szerinti gyakorlás, földelés.

Az oktatás időpontjai

A képzés 2021.09.18-án indul.

A tanfolyam hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal szombaton, 9:00 órától 15:00-ig tart.

Oktatási napok:

 • 2021. 09 /18,25
 • 2021. 10 /2,9,16,30
 • 2021. 11 /6,13
 • Záróvizsga: 2021.11 hó

Oklevelet kapok?

Igen. A JoVe Jógaiskola szervezésében ezen a 100 órás képzésen sikeres vizsga után,

Női Jógaoktatói tanúsítványt állítunk ki.

A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentett felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Kiegészített képzésként Nemzetközi Oklevél is igényelhető! A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.

A tanfolyam FAR-kódja: NJ/képzés-3/2021-FAR

A képzés felépítése

Összesen 70 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással. Amennyiben nem tudod megoldani végig a személyes részvételt, ne bánkódj, mert a képzést már 30% -ban online is végezheted velünk.

A tananyag összetétele:

 •  70 óra kontakt (személyes oktatás),
 •  10 óra egyéni hospitálás,
 •  10 óra önálló projektmunka,
 •  5 óra saját óra megtartása,
 •  5 óra e-learning tananyag.

 

 

Ajánlások

“Az oktató nagyon kedves, felkészült és alapos! A tudás, amit átadni kíván összhangban van személyiségével. Szeretetet és családias környezetet teremt a tanfolyamon, ahol öröm új ismeretekre szert tenni. A jegyzet kiváló és az általa küldött plusz forrásanyagok is. Nagyon jó volt a tanfolyam, köszönöm!” /Zita/

“Meg voltam elégedve a képzéssel. Átgondolt, összeszedett tematika volt, volt idő mindenre. Lilla és Beatrix is kedvesek, tapasztaltak és rugalmasak a változásokra és egyedi igényekre. A jegyzet is szuper, informatív és rendezett. Tartalmilag teljesen rendben volt. Minden ismeret nagyon hasznos volt. Nekem az ászanák hatása a női szervezetre, a mikor mit érdemes csinálni-ciklus szerinti gyakorlás és a külső hatások ismerete fontos volt. A női jóga által közelebb kerültem az ászanák ismeretéhez és hogy mikor melyik a legjobban alkalmazható. Az órák érdekesek voltak és változatosak és számomra meglepő módon fizikailag is jó értelemben fárasztóak 🙂 Az órák és a tanfolyam által kicsit jobban megértem a testem jelzéseit és jobban tudom, hogy mikor mi kell neki.” /Tamara/

“Nagyon jól felépített, követhető, alapos ismereteket átadó órák. Feltöltenek, energetizálnak vagy épp nyugtatják az idegrendszert, attól függően mi van épp az óra fókuszában. Az óra segített még közelebb kerülni a saját testemhez. Az önismeretben is sokat segít, mert a test és lélek kapcsolata abszolút tetten érhető a gyakorlatban is.” /Zita/

“Én nagyon örülök hogy részt vettem, bár nem szándékozom tanítani egyelőre, de a saját tudásom elmélyítésében nagyon hasznos volt. A fogadtatás mindig nagyon kellemes volt mindenki részéről, minden oktató segítőkész, hozzáértő és kedves volt. A ciklus szerinti gyakorlás érdekelt leginkább és ezek az infók voltak a legfontosabbak amiket megtudtam. Miről hallanék még? Bármiről ami kapcsolódik a női jógához.” /Edit/

Antal Lilla

Női jóga és meditáció oktató, szakmai vezető

Puskás Beatrix

Hatha jóga oktató / alapító

Dr. Kárpáti Klaudia

Gyógytornász, jógaoktató

Galéria

Helyszín

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

Az oktatás helyszíne: Yoga Park, 1031 Budapest Záhony u.7

A Yoga Park Budapest III. kerületében, Óbudán található a Graphisoft Parkban. A modern, igényesen kialakított épületegyüttest egy 18 hektárnyi, gyönyörűen fenntartott tágas liget veszi körül, a park közepén elterülő tó és a Duna part közelsége páratlan hangulatot kölcsönöz a helynek.

Megközelítés

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

Ha autóval jössz, ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre az Auchan parkolójában.  A Graphisoft Park Záhony utcai parkolója fizetős övezet, illetve térítés ellenében be lehet állni a Graphisoft Park vendégparkolóiba is (a sorompónál tudsz jegyet venni, és a kijáratnál fizetni).

Ha bringával érkezel, biciklidet a bejárat előtti bringatárolóban hagyhatod.

Nyitvatartásunk :  Az órarendi  jóga órák előtti 30 percben.

A képzés díja

Banki adatok az utaláshoz

 • Bankszámlaszám: 11773030-00917212 OTP Bank
 • Számlatulajdonos: Puskás Beatrix
 • Maximum létszám: 15 fő. A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.
 • Képzés díja 149.000 Ft

Jelentkezés

Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket.

Jelentkezni a képzésre az alábbi űrlap kitültésével tudsz.

 •