Prevenció-Rehabilitáció-Post Covid-Tartásjavítás-Ülőmunka kiegyensúlyozása

A helytelen testtartás, rohanó életmód és a állandó stresszes állapot testi és szellemi fáradtságot illetve mozgásszervi problémákat is okozhat. Ezáltal az általános közérzet romlik ami kibillent az egyensúlyunkból.

Sokat tehetünk azonban azért, hogy ezeket a hatásokat csökkentsük, ellensúlyozzuk.

A jóga egy komplex rendszer amelynek elemei ” mellékhatásként ” egészséges, szép testet és friss tiszta elmét biztosítanak a gyakorlóknak. Az ászanák rendszeres gyakorlása, a légzőgyakolatok, és koncentráció egyidejű megvalósulása egyszerre hat a testre és az elménkre, lecsendesít, ugyanakkor feltölt, akár reggel, akár este végezzük. Sokakban az elmúlt egy év nagyon megterhelő volt. A félelem és a bezártság is kihatással van testileg és szellemileg is egyaránt. Mint ismeretes, a COVID-19 után fennmaradó tünetek között megtalálhatjuk a krónikus fáradtságot, a légzési nehézségeket, a mellkasi fájdalmat, a köhögést, az érzelmi és mentális problémákat (szorongás, depresszió, poszttraumás stressz zavar), valamint többféle neurokognitív eltérést, például a gyenge memóriát és koncentrációs képesség romlása. A rendszeres jóga gyakorlás ezekre a problémákra is megfelelő megoldást nyújt!

Jógastúdiónkban lehetőség van egyéni, testreszabott megoldásokat találni mozgásszervi és post covid problémákra.

Szakértő specialistáink segítségével. A jógaóráinkat úgy állítottuk össze, hogy figyelembe vettük a mozgásszervi problémákkal érkezők igényeit, türelemmel és figyelemmel fordulunk azok felé akik hozzánk megérkeznek.

Nálunk minden lehetőséget megtalálsz ahhoz, hogy megtaláld azt a jógaórát amire szükséged van.