Oktatóképzés

 

 

Következő képzés kezdési időpontja: 2020.05.10

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pánajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).


A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja, és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású. Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását.


Ezen az alapképzésen a tradicionális hatha jógastílus mellett, megismerkedhetsz összekötő elemekkel is melyek egy jógaórát dinamikus áramlássá – FLOW – élménnyé teszik. (A flow az a tudatállapot, amikor tökéletesen belemerülünk abba a tevékenységbe, amit épp csinálunk. Áramlásnak is fordítják a szót.) Megtanuljuk az ászana blokkokat összekötő mozdulatsorral, és átkötő elemekkel egymás után fűzni, mint egy fonálra a gyöngyöket.


Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga szentírásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők. Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.


YAI Yoga Alliance International képzés
A Jógaveled Jógaiskola szervezésében
Ezen a 200 órás képzésen a Yoga Alliance International által regisztrált oklevelet szerezhetsz. Ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják.


Az oktatónapok időpontja heti egy alkalommal vasárnap 9 órától kezdődnek. A tanfolyam hossza 3 -4 hónap.

KINEK AJÁNLOTT A KÉPZÉS?
Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy, és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak. Szeretettel várunk akkor is a képzésen, ha csak szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.


A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE
80 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
25 óra Tanítási metódusok
25 óra Anatómia
30 óra Jógafilozófia és Életmód


Összesen 160 órányi oktatás, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással.
Az oktatási napok heti egy alkalom 
Várható befejezés /záróvizsga 2020 május

Képzési napok vasárnaponként 9:00-15:00-ig

 

 

 

KÉPZÉS DÍJA 240 000.- Ft
A képzésre a helyedet 60 000.- Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani, amelyet az alábbi bankszámlaszámra kérünk átutalni: 

Puskás Beatrix , Budapest Bank, 10101425-23932700-01005002 (a közlemény rovatba kérjük, írd be a nevedet és címet, amelyre a számlát kéred).


A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.

Kérjük az előleg utalás elött olvassátok át a fizetési feltételeket.

Fizetési feltételek:

A tanfolyami előlegek befizetés után a tanfolyam kezdete elött két hetes lemondással tudjuk 50 %-ban visszafizetni. A tanfolyam kezdete után a díj nem visszafizetés kötelezett.

Lehetőség van részletfizetésre maximum 3 részletben.

A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 25% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a stúdióban.

Megértéseteket köszönjük!

 

 

FLOW TOVÁBBKÉPZÉS

A következő továbbképzés 2020 március 27

4 alkalmas flow továbbképzés
-Ászanák összekötése
-Órafelépítés
-Flow oktatásmódszertana
-Flow és az aktív nyújtás
-Fascia a flowban
Oktatási napok :

 


Részveteli díj: 70000 ft

Jelentkezés:30000ft előleg befizetésével

Puskás Beatrix , Budapest Bank, 10101425-23932700-01005002 (a közlemény rovatba kérjük, írd be a nevedet és címet, amelyre a számlát kéred)