Kinek ajánlott a képzés?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

Kezdési időpont : 

Téli képzés: 2022.02.20. – Őszi 2022.09.18.

 

13_nagy

Mi az a Hatha jóga?

A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású.

Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását. Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait és képessé válnak biztonságos, fokozatosságra épülő jógaórákat levezetni. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga írásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők.

Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.

 

Az oktatás időpontjai

 

A tanfolyam hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal vasárnap és egy-két  alkalommal szombaton, 9:00 órától 15:00-ig tart.

Téli Képzés oktatási napok

 • SZEMÉLYES oktatási napok:

  • 2022. 02. 20. vasárnap, 02. 26. vasárnap
  • 2022. 03 . 06. vasárnap, 03. 13. vasárnap, 03. 27. vasárnap
  • 2022. 04. 04. vasárnap, 04. 16. szombat, 04. 17 vasárnap
  • 2022. 05. 08. vasárnap, 05. 15. vasárnap
  • + ONLINE OKTATÁSI ANYAG
  • Online oktatási nap közösen egyeztetett időpont alapján.

  Záróvizsga (személyesen)és tervezett befejezés: 2022.05. hó

 

TELEFONOS ÉRDEKLŐDÉS: 06308429356

 

Oklevelet kapok?

Igen. A JoVe Jógaiskola szervezésében ezen a 200 órás képzésen a YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL által regisztrált oklevelet is megszerezhetsz.

Lényeges, hogy ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják, bárhol is szeretnéd a jövőben kamatoztatni tudásodat. A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.

FAR

A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentett felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Nemzetközi oklevél igénylése egyénileg bírálandó el.

A tanfolyam FAR-kódja: AHK/1/2022-YAI

 

A képzés felépítése

Összesen 160 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással. Amennyiben nem tudod megoldani végig a személyes részvételt, ne bánkódj, mert a képzést már 30% -ban online is végezheted velünk.

A tananyag összetétele:

 • 80 óra technikai felkészülés és gyakorlás
 • 25 óra tanítási metódusok
 • 25 óra anatómia
 • 30 óra jógafilozófia és életmód
 • hospitálás
 • egyéni jógaóra tartás

Ajánlások

“Beatrix jóga iránti szeretete és elkötelezettsége mindig nagyon lelkesítő számomra, lendülete és lelkiismerete pedig csodálatos. Abszolút érződik, hogy flow-ban és szívvel-lélekkel műveli azt, amit tanít. Nagy örömmel vettem részt a Hatha jóga oktató képzésen, ami elindított azon az úton, amelyen ma is járok. Hálás vagyok érte, köszönöm!!!

Lontai-Szilágyi Zsuzsanna, Jógaoktató

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné elmélyíteni a tudását a hatha jóga világában. Az oktató csapat nagyon alapos, több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Készségesen segítenek bármilyen felmerülö kérdésben. A stúdió nagyon igényes. Finom egyensúly, béke lengi be a teret. Nagyon hálás vagyok a tanfolyamon megszerzett tudásért!

 

Subecz Henrietta, jógaoktató

 

Oktatók

Puskás Beatrix

Hatha jóga oktató / alapító

Dr. Kárpáti Klaudia

Gyógytornász, jógaoktató

Helyszín

Az oktatás helyszíne: Yoga Park, 1031 Budapest Záhony u.7

A Yoga Park Budapest III. kerületében, Óbudán található a Graphisoft Parkban. A modern, igényesen kialakított épületegyüttest egy 18 hektárnyi, gyönyörűen fenntartott tágas liget veszi körül, a park közepén elterülő tó és a Duna part közelsége páratlan hangulatot kölcsönöz a helynek.

Megközelítés

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

Ha autóval jössz, ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre az Auchan parkolójában.  A Graphisoft Park Záhony utcai parkolója fizetős övezet, illetve térítés ellenében be lehet állni a Graphisoft Park vendégparkolóiba is (a sorompónál tudsz jegyet venni, és a kijáratnál fizetni).

Ha bringával érkezel, biciklidet a bejárat előtti bringatárolóban hagyhatod.

Nyitvatartásunk :  Az órarendi  jóga órák előtti 30 percben.

A képzés díja

A képzés teljes dija 250.000 Ft, a helyedet 60.000 Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani. (Részletfizetésre van lehetőség.)

Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket.

EARLY BIRD kedvezmény 2021.december. 31-ig 190.000 Ft60.000 Ft előleg befizetéssel.

Második részlet befizetésének határideje: 2022.01.31ig 60000 Ft.

Teljes összeg befizetése a tanfolyam kezdési napjáig.

 

EARLY-BIRD kedvezmény 2022.01.20-ig két részletben fizetve 220.000 Ft.

Első részlet előleg a regisztrációhoz : 40.000 Ft

Fennmaradó összeg három részletben: 60000 Ft

2022.01.20. után a tanfolyamon már csak teljes áron lehetséges a részvétel.

Részletfizetés maximum 3 részletben, regisztrációs előleg befizetése 40.000 Ft

A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 10% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a YOGA PARK Jógastúdióban.

 

Banki adatok az utaláshoz

 • Bankszámlaszám: 11773030-00917212 OTP Bank 
 • Számlatulajdonos: Puskás Beatrix
 • Maximum létszám: 15 fő. A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani.

Jelentkezés

Jelentkezni a képzésre az alábbi űrlap kitültésével tudsz.

 •