Órarend

Kedves Vendégeink!

A jógastúdió újranyitása 2020. június 1.

A jelenlegi különleges helyzet miatt az alábbiakkal módosítottuk a látogatási szabályokat. Megköszönjük, hogy vagy maszkban érkezel a Jógastúdióba, vagy figyelsz a távolságtartásra. A házirendet a következők szerint módosítottuk :

 • Kérjük érkezz átöltözve jógaruhában,(az öltöző saját felelősségre használható maximum két fő tartózkodhat ott.),
 • Lehetőség szerint használj saját jógamatracot,
 • Hozz magaddal folyadékot,
 • A higiénia szempontjából előnyösebb a helyszíni bankkártyás vagy az  online fizetés ,
 • Megköszönjük, hogy ezentúl a MotiBro bejelentkezõ rendszert használod a foglalásnál,
 • A termes óráknál a mximum létszám egyelőre legfeljebb 9 fõ,
 • A szabadtéri órákon az óra megkezdése előtt minden esetben a jógateremben van a találkozó , rossz idő esetén az óra a jógateremben van megtartva .Kérjük ezen időszak alatt a távolságot megtartani. 

 

FONTOS VÁLTOZÁSOK AZ ÓRÁRA VALÓ BEJELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN:

 • Az órákra ezentúl a maximális létszám miatt a MotiBro rendszerben ajánlott bejelentkezni. A MOTIBON ha még nem tetted eddig meg,  ITT tudsz regisztrálni. (Drop-in óralátogatás is lehetséges de a hely nem garantált.)
 • Az online jógaórákat a meglévő  érvényes bérlettel és vagy online vásárolt órajeggyel tudjátok látogatni. Az Online vásárlásól bővebben olvashatsz az online vásárlás menüben .
 • Ha az aznapi online jógaóra minősége nem kielégítő , az óradíj felhasználható egy másik jógaórán. Ezzel kapcsolatban írjatok nekünk e-mailt, ha nem vagytok elégedettek az óra minőségével.

 

 

ÍGY TUDSZ RÉSZT VENNI AZ ONLINE élő JÓGAÓRÁKON :

 1. Jelentkezz be az órára a MotiBro-n , vagy ITT regisztrálj.
 2. Ha már regisztáltál, a “saját profilod”-ból tudod fizetni az órák, bérletek árát ONLINE FIZETÉS
 3. A MotiBroban kattints az ONLINE ÓRÁK menüre, innen le tudod tölteni már az óra előtt a Zoom alkalmazást.
  Kezdés előtt 10 perccel már be tudsz lépni az órára, a MotiBro ONLINE ÓRÁK menüjén keresztül. Legyünk türelmesek egymással, köszönjük az együttműködést.
 4. Keress egy nyugodt helyet otthon.
 5. Az online jógaórára Te is becsatlakozhatsz a telefonod kamerájával, így az oktató is lát Téged. Bármikor úgy döntesz, hogy a saját kamerád kikapcsolnád az élő adás nem szűnik meg az oktatót láthatod, hallhatod továbbra is.

Ha elakadtok bejelentkezéskor, hívjátok az alábbi telefonszámot:

+ 36 (30) 842 9356 / Beatrix

SZABADTÉRI PARKJÓGA ÓRÁINKAT A GRAPHISOFT TERÜLETÉN AZ ALÁBBI HELYSZÍNEN TARTJUK MEG. Rossz idő esetén jógateremben van megtartva.

A szabadtéri órákon az óra megkezdése előtt minden esetben a jógateremben van a találkozó az oktató az órakezdésig  vár meg minden vendéget. 

Az aktuális helyettesítések , az ünnepi nyitvatartás és az esetleges jógaóra elmaradás, a Yoga Park Facebook oldalán FB   és az Instagram oldalon, valamint a MotiBro rendszerben megtalálhatóak.

Várunk szeretettel!

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés az órákra