Kinek ajánlott a képzés?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a FLOW jógát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak megismerni az áramlás élményt a mozgásban, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd kiegészíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat vagy csak megtanulnád a flow összekötéseket.

Mit tanulhatsz a képzésen?

A képzést ajánljuk jógaoktatóknak továbbképzésként, de nyitott azok számára is, akik saját gyakorlásukat szeretnék elmélyíteni.

A Flow egy kreatív jóga műfaj, amely jól kiválasztott ászanák folyamatos és harmonikus összekötésére épül, ezekből jutva el fokozatosan egy-egy bonyolultabb pózhoz. A légzés és a mozgás elválaszthatatlan egységet képez.

A Flow rendkívül látványos és esztétikus gyakorlatsor, amely fejleszti a testtudatot, mobilitást, hajlékonyságot, erőnlétet és stabilitást. Flowban megtapasztalhatod a mozgó meditáció élményét.

A tananyag részét képező 30 ászanán belül a nemzetközi jóga világban is különlegességnek számító pózokat is megtanítunk Neked.A képzésen részletesen kitérünk a Flow anatómiájára.

Megtanítunk olyan jellegű mozgásra, amely a szokásos jógagyakorláson túlmenően még hatékonyabban energizál és erősit.

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait és képessé válnak biztonságos, fokozatosságra épülő jógaórákat levezetni. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga írásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők.

Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.

Az oktatás időpontjai

A tanfolyam hossza öt hónap, az oktatás heti egy alkalommal szombaton, 9:00 órától 15:00-ig tart.

Bővebb információ: www.jogaveled.hu oldalon

KÉPZÉSEIKET NEGYEDÉVENTE TARTJUK

A képzés a szombati napokon zajlik 9:00-15:00 között:

gyakorlás, jegyzetek átadása, napüdvözlet A/B
a  flow története, eredete, jelentése, flow jóga élménye, a flow a pszichológiában.
hogyan állítsunk össze egy flow jóga órát, ráhangolódás és bemelegítés szerepe, hárahajlás, mellkasnyitás a flowban, kreatív összekötések, peak póz a kapotászana.
gyakorlás, csípőnyitó ászanák, peak póz a spárga, holdüdvözlet, összekötések, nyújtás
pranajama, 5 elem szerinti gyakorlás
gyakorlás, egyensúly pózok a flowban, peak póz a fallen angel, kreatív flow összekötések gyakorlása.
gyakorlás, fordított testhelyzetek, gyertya variációk, alkartámaszos egyensúlyozó gyakorlatok, kreativ flow összekötések gyakorlás.December 4. anatómia a flowban
anatómia a flowban
levezető gyakorlatsor , oktatásmódszertan, flow erősítő gyakorlatsor, soft flow, áramlás és a flow
ladder flow, ismétlés és gyakorlás

Oklevelet kapok?

Igen. A Szanátana Dharma Jógaiskola szervezésében ezen a 100 órás képzésen sikeres vizsga után,

Flow Jógaoktatói tanúsítványt állítunk ki.

A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentett felnőttképzési tevékenység. Nemzetközi Oklevél is igényelhető! A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.

A tanfolyam FAR-kódja: 

 

A képzés felépítése

Összesen 100 órányi oktatásból áll a kurzus:

  •       70 óra kontakt (személyes oktatás),
  •       10 óra egyéni hospitálás,
  •       10 óra önálló projektmunka,
  •       5 óra saját óra megtartása,
  •       e-learning tananyag

A tananyag összetétele:

  •  70 óra kontakt (személyes oktatás),
  •  10 óra egyéni hospitálás,
  •  10 óra önálló projektmunka,
  •  5 óra saját óra megtartása,
  •  5 óra e-learning tananyag.

Érdeklődés: http://jogaveled.hu/kapcsolat/

Ajánlások

“Beatrix jóga iránti szeretete és elkötelezettsége mindig nagyon lelkesítő számomra, lendülete és lelkiismerete pedig csodálatos. Abszolút érződik, hogy flow-ban és szívvel-lélekkel műveli azt, amit tanít. Nagy örömmel vettem részt a Hatha jóga oktató képzésen, ami elindított azon az úton, amelyen ma is járok. Hálás vagyok érte, köszönöm!!!

Lontai-Szilágyi Zsuzsanna, Jógaoktató

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné elmélyíteni a tudását a hatha jóga világában. Az oktató csapat nagyon alapos, több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Készségesen segítenek bármilyen felmerülö kérdésben. A stúdió nagyon igényes. Finom egyensúly, béke lengi be a teret. Nagyon hálás vagyok a tanfolyamon megszerzett tudásért!

Subecz Henrietta, jógaoktató

Oktatók

 

Dr. Dózsa Tündi – Flow, ladder flow, soft flow és hatha jógaoktató, flow képzésünk szakmai vezetője

Puskás Beatrix – Hatha jóga oktató


Dr. Kárpáti Klaudia – Gyógytornász, hatha jóga oktató

Galéria

Helyszín

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

Az oktatás helyszíne: Yoga Park, 1031 Budapest Záhony u.7

A Yoga Park Budapest III. kerületében, Óbudán található a Graphisoft Parkban. A modern, igényesen kialakított épületegyüttest egy 18 hektárnyi, gyönyörűen fenntartott tágas liget veszi körül, a park közepén elterülő tó és a Duna part közelsége páratlan hangulatot kölcsönöz a helynek.

Megközelítés

Stúdiónkat tömegkölekedéssel Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszokkal érheted el.

Ha autóval jössz, ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre az Auchan parkolójában.  A Graphisoft Park Záhony utcai parkolója fizetős övezet, illetve térítés ellenében be lehet állni a Graphisoft Park vendégparkolóiba is (a sorompónál tudsz jegyet venni, és a kijáratnál fizetni).

Ha bringával érkezel, biciklidet a bejárat előtti bringatárolóban hagyhatod.

Nyitvatartásunk :  Az órarendi  jóga órák előtti 30 percben.

A képzés díja

A tanfolyam díja: 175.000 Forint (lehetőség van részletfizetésre)

Regisztrációs díj: 60000 Forint

Érdeklődés: http://jogaveled.hu/kapcsolat/