100 ÓRÁS FLOW KÉPZÉS

 

A FLOWRÓL NÉHÁNY SZÓBAN

 • Kreatív jóga műfaj, amely jól kiválasztott ászanák folyamatos és harmonikus összekötésére épül, ezekből jutva el fokozatosan egy-egy bonyolultabb pózhoz,
 • Légzés és mozgás elválaszthatatlan egységet képez,
 • Rendkívül látványos és esztétikus gyakorlatsor,
 • Fejleszti a testtudatot, mobilitást, hajlékonyságot, erőnlétet és stabilitást,
 • FLOWban megtapasztalhatod a mozgó meditáció élményét.

 

A KÉPZÉSRŐL

 • A tananyag részét képező 30 ászanán belül a nemzetközi jóga világban is különlegességnek számító pózokat is megtanítunk Neked,
 • A képzésen részletesen kitérünk a FLOW anatómiájára,
 • Megtanítunk olyan jellegű mozgásra, amely a szokásos jógagyakorláson túlmenően még hatékonyabban energizál és erősit.
 • A tananyag haladó jellege miatt a jelentkezés legalább 100 órás jógaoktatói végzettséghez kötött.

 

OKTATÓK

★ Krausz Dia – minden ami Flow

 

200 RYT Hatha, gerinc és flow jóga oktató

A mozgás az életem része, hiszen már egész korán szertornázni kezdtem, majd a harcművészetben mélyültem el, wushu kard stílusban. A jógához ezen a ponton kerültem közel, mint sokan mások, akik harcművészeteket gyakorolnak, először mint kiegészítő mozgás, terápiás jelleggel, majd egyre jobban felfigyeltem a két féle mozgás és szellemiség hasonlóságaira és szabályszerűségeire. Először a Mandala stúdió astanga oktatói képzésén vettem részt, majd az Infinity stúdióban szereztem hatha, gerinc és flow jógaoktatói képesítést. A Sword and Yoga alapító tagja vagyok.

A Yoga Park jóga stúdióban oktatok flow jógát, és részt veszek a flow jóga oktatók képzésében.

Számomra a jóga az erő és a rugalmasság, az összpontosítás és az ellazulás közötti egyensúlyról szól. Többféle vinyasa flow jóga órát tartok mindazoknak, akik szeretik a mélyen ellazító jóga ászanákat, vagy a kihívást jelentő dinamikusabb gyakorlást. A flow jóga többféle síkon fejleszti a testtudatot, a sajátmozás érzést, segít abban, hogy többet hozz ki magadból, mint amire gondoltál. Készülj fel rá , hogy mozogni, izzadni és mindeközben lélegezni fogsz. Köszönöm, hogy időt és energiát fordítottál arra, hogy kapcsolatba lépj velünk, és remélem, hogy nemsokára találkozunk a jógaszőnyegen.

Krausz Diáról bővebben itt tudtok olvasni:   https://www.swordandyoga.com/

 

★ Puskás Beatrix – légzéstechnikák

vezető tanár, hatha és gerinc jóga oktató. Jóga Veled Jógaiskola

Jógát tanítani számomra nem csak azt jelenti, hogy megtartok egy jóga órát. Hanem, hogy jógaoktatóként vagyok jelen az életem összes területén. Ez számomra egy örömteli életfeladat. Élvezetesnek tartom  az ászanák, testtartások elemzését és az abban való fokozatos fejlődés lehetőségeit,  a szabadabb mozgást és a belső folyamatokban való elmerülést.

Boldoggá tesz amikor látom a változást azokon akik az óráimra járnak.
Sokan nem csak erősödünk, hajlékonyabbak leszünk hanem valahogy megérkezünk a középpontunkhoz is. Ezért szeretem a munkámat mert közelebb visz mindenkit önmagához.

Jelenleg a Yoga Park jógastúdióban tevékenykedek mint alapító és tulajdonos, jógaoktató.

1998-2005 – Bhaktivédanta ashram
Napi szintű lelki gyakorlataim közé tartozott , két óra hajnali mantra meditáció, önkéntes munka, védikus filozófia tanulmányozása emellett az ayurvéda és a védikus asztrológia átfogó ismerete

Autentikus tanítóim : Sivarama Swami Maharaja , Balabadhra Puri Maharaja2010-ben indultam el a hatha jóga napi szintű gyakorlásának az útján.
Jelenleg Patanjali 8 lépcsős elmélete a gyakorlásom alapja
2012-Yoga Alliance International jógaoktató tanítóm :Szűcs Gábor
2013-Gerincjógaoktató (Mandala jógastúdió)
2013-Okj Sporttréner
2014-Ashtanga Teacher Training Course Primary Series tanító: Manju Jois
2014-Ayurvédikus Indiai masszás/Masszőr
2018-Funkcionális fascia tréning Balance Academia vezető oktató: Feönyvesy Krisztina
2018-Komplex mozgásterápia KMT Akadémia
2019 -Balla hangterápia alap tanfolyam
7 éve foglalkozom teljes időben jógaoktatással
A jógatáborok szervezése mellett 2015-ben a Yoga Alliance International minősítés alatt regisztrált jógaiskolaként jógaoktatók képzésével is foglalkozom.
2018-tól vagyok alapító tagja a Yoga Park jógastúdiónak

★ dr Kárpáti Klaudia – anatómia

gyógytornász-fizioterapeuta (Msc), sportfizioterapeuta

hatha jóga-, yin jóga-, kismama- és babás jóga oktató

Eredetileg jogászként dolgoztam, amikor azonban az ülőmunka káros hatásait kezdtem megérezni magamon, eljutottam egy gyógytornászhoz, ahol rögtön tudtam, hogy ez a hivatás az én utam. 11 éve dolgozom gyógytornászként, főként traumatológiai, reumatológiai és ortopédiai betegek ellátásában veszek részt.

A tanulás az életem meghatározó része, fontosnak tartom a naprakészen tartását, ezért folyamatosan képzem magam. Szívesen adom át megszerzett tudásom a jövő nemzedékének, 6 éve óraadó oktatóként tanítok a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán az angol nyelvű képzésben, továbbá mind a magyar, mind az angol nyelvű gyógytornász hallgatók gyakorlati oktatásában is részt veszek. 2020-tól hatha jógaórát tartok a Yoga Park Jógastúdióban, valamint részt veszek a Yoga Park jógaoktató képzéseiben is, anatómiát oktatok a hatha alapképzésben és a flow továbbképzésben is.

Az életem folyamán mindig is nagy szerepe volt a mozgásnak, sokáig kézilabdáztam, majd aerobikoztam, végül jött a futás és a jóga. Több olyan szakasza is volt az életemnek, amikor jógáztam, de jógával való kapcsolatom a várandóságom idején teljesedett ki és azóta is része a mindennapjaimnak. A jógában tanultakat szívesen alkalmazom saját munkámban és a hétköznapokban is, legyen az a jóga filozófia, az ászanák vagy akár a légzőgyakorlatok.

Diplomák: ELTE ÁJK, jogász, SE ETK, gyógytornász-fizioterapeuta (BSc), SE ETK, gyógytornás-fizioterapeuta (MSc)

Továbbképzések: Physiovit Group, DOSB sportfizioterapeuta – Physiovit Group, biokibernetikus fasciaterápia – Holisztikus Medicina Alapítvány, lágyrész manuálterápia – Holisztikus Medicina Alapítvány, viszcerális manuálterápia – McKenzie MDT „A” (lumbális gerinc), „B” (nyaki és háti gerinc) – K-Active kinesiotape kezdő, haladó – Ergon IASTM alap tanfolyam (eszközös lágyrész technika) – Anatomy Trains workshop – Padma Jógastúdió, Kismama- és Babás jóga oktató – Yoga Park, Alap Hatha 200 órás jógaoktató képzés – Yoga Alliance, 100 órás jógaoktató képzés – LoveYourBelly oktató – IWI, Preventív gerinctréner és stretching oktató- SMR tanfolyam – Fitness Akadémia, aerobic edző – Fitness Akadémia, Pilates oktató

 

OKLEVÉL

A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentte felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Nemzetközi oklevél igénylése egyénileg bírálandó el.

 

AZ OKTATÁS IDŐPONTJAI

Az oktatás hét héten keresztül, heti egy alkalommal szombatonként 9:00 órától 17:00-ig tart:

 • 2020. október 31
 • 2020. november 7, 14, 21, 28
 • 2020. december 5, 12
 • Záróvizsga, tervezett befejezés időpontja: 2020. december 19.

 

A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

Összesen 100 órányi oktatásból áll a kurzus. A tananyag az alábbiak szerint épül fel:

 • 60 kontakt óra
 • 25 óra online
 • 15 óra hospitálás (ebből 10 óra a Yoga Park jógastúdióban)

 

AZ OKTATÁS HELYSZÍNE: 1031 Budapest Záhony u.7

 

REGISZTRÁCIÓ

A képzés teljes díja 140 000 Ft, a helyedet 60 000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani az alábbi számlaszámra:

YOGA PARK Hungary Kft.    11600006-00000000-93682468

(Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az alábbi dokumentumot: ÁSZF )

A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. Jelentkezés esetén klikk ide: https://www.yogapark.hu/jelentkezem/

vagy írjatok a yogaparkbudapest@gmail.com e-mail címre.

Telefonos érdeklődést az alábbi számon fogadunk: +36 (30) 8429356.

Tanfolyami kód: FT-1/2020-YAI