Oktatóink

Puskás Beatrix
Alapitó tag, Hatha jóga és Gerincjóga oktató

17 éves voltam amikor először találkoztam a jógával ami azóta is része az életemnek.

A jógaoktatás számomra egy elhivatottság és belső vonzódás. A jóga pedig maga az élet.
Gyerekkorom óta érdekelt az élet értelme, és kerestem a helyemet benne és azt amiben kibontakozhatok és szívvel-lélekkel csinálhatom.. Jógát tanítani számomra nem csak azt jelenti ,hogy megtartok egy jóga órát. Hanem ,hogy jógaoktatóként vagyok jelen az életem összes területén .Ez számomra egy örömteli életfeladat. A jógának nagyon érdekel a fizikai része az ászanák, testtartások elemzése és az abban való fokozatos fejlődés,  a szabadabb mozgás lehetősége és a belső folyamatokban való elmerülés.

Boldoggá tesz amikor látom a változást azokon akik az óráimra járnak.
Sokan nem csak erősödünk, hajlékonyabbak leszünk hanem valahogy megérkezünk a lelkünk is. Ezért szeretem a munkámat mert közelebb visz mindenkit önmagához .


Tanulmányaim
1998-2005
Bhaktivédanta ashram
Napi szintű lelki gyakorlataim közé tartozott , két óra hajnali mantra meditáció, önkéntes szolgálat , védikus filozófia tanulmányozása emellett az ayurvéda és a védikus asztrológia átfogó ismerete
Autentikus tanítóim : Sivarama Swami Maharaja , Balabadhra Puri Maharaja
2010-ben indultam el a hatha jóga napi szintű gyakorlásának az útján.
Jelenleg Patanjali 8 lépcsős elmélete a gyakorlásom alapja
2012-Yoga Alliance International jógaoktató tanítóm :Szűcs Gábor
2013-Gerincjógaoktató (Mandala jógastúdió)
2013-Okj Sporttréner
2014-Ashtanga Teacher Training Course Primary Series tanító: Manju Jois
2014-Ayurvédikus Indiai masszás/Masszőr
2018-Funkcionális fascia tréning Balance Academia vezető oktató: Feönyvesy Krisztina
2018-Komplex mozgásterápia KMT Akadémia
2019 -Balla hangterápia alap tanfolyam
7 éve foglalkozom teljes időben jógaoktatással
A jógatáborok szervezése mellett
2015-ben a Yoga Alliance International minősítés alatt regisztrált jógaiskolaként jógaoktatók képzésével is foglalkozom
2018-tól vagyok alapító tagja a Yoga Park jógastúdiónak
Szeretettel várok mindenkit a jógaóráimon és a tanfolyamokon is.

Soltó Kriszta
Gerincjóga, Hatha és Flow jóga

Soltó Kriszta vagyok, 7 éve jógázom és 2 éve oktatom is. Óráim során megtapasztalhatod, ahogyan elmerülsz a jóga mozdulataiban, lassan megszűnik a külvilág, repül az idő és teljesen lefoglalja a figyelmedet amire koncentrálsz és mindez feltölt, pihentet. Gerincjógával és jóga flow-val várlak.

kriyogahungary
Lunzer Anita
Gerincjóga, Hatha, Agni, Power és Flow jógaoktató

Eredetileg közgazdászként végeztem, adótanácsadóként kezdtem dolgozni, a mai napig főállásban ezzel foglalkozom. Két gyermek édesanyja vagyok. Nem sokkal az első gyermekem születése előtt, 2008-ban kezdtem el jógázni. Kezdetben heti egyszer jártam jógázni, stresszoldásként és a megerőltetőbb sportok helyettesítéseként. Az első oktatói tanfolyamra elsősorban azért jelentkeztem, hogy otthon – gyerekek és munka mellett - is tudjak gyakorolni. Itt tudatosult bennem, hogy a jóga sokkal több, mint sport és stresszoldás. Hetente egyre többet gyakoroltam, többféle jógairányzatot megismertem, közben több oktatói tanfolyamot is elvégeztem:

-          2012 Agni jóga (Atma Center)

-          2015 Gerincjóga (Mandala Jógastúdiók)

-          2017 Hatha jóga (Amasole Jógastúdió)

-          2018 Flow és Power jóga (Amasole Jógastúdió)

2017 óta tartok jógaórákat a saját stílusomban, amelyek leginkább flow típusú (egymásba fűzött gyakorlatokból felépített, változatos zenével kísért, "áramlás élményt" nyújtó) órák.

anitalunczer
Szűts Márton
Gerincjóga, hatha jóga, power jóga oktató
Az intenzív jógagyakorlást ashtanga vinyasa jógával kezdtem, a budai ATMA centerben. Tetszett a fókusz, a látványos mozdulatok, az erőfeszítés és lágyság. Egy bő évig jártam, és ez az egy év arra is ráébresztett, hogy az ashtanga nem való mindenkinek – nekem sem. Kikötöttem, a Mandala Jógastúdióban, a gerincjóga fellegvárában, és szinte egyből belevágtam egy gerincjóga oktatói tanfolyamba. Amint végeztem, el tudtam kezdeni az óraadást. Mukesh Kotarinál, a Bindusar Jógastúdióban végeztem a 200 órás jógaoktatói tanfolyamot. Hatha jóga gyakorlásomnak ma is az ott tanultak képezik az alapját. A mai napig oktatóként veszek részt jógaoktatói programokban, magyar és angol nyelven. Nagyon érdekel a mozgásminőség fejlesztése, így Bene Máté gerincspecialistánál is tovább képeztem magam. A jóga gyakorlásában és oktatásában a prevenciós mozgásminták és a légzés kapnak hangsúlyt, erre építem fel a lelki-szellemi hatásokat is. Mind magán, mind csoportos óráimat úgy építem fel, hogy kezdők és haladók egyaránt megtalálják a saját kihívásukat.
Pászti Betti
Hatha jóga és Sup jóga oktató
A jóga gyakorlása fizikai, lelki és mentális támogatást nyújt, egy olyan kapaszkodót, amelyre mindig számíthatsz és visszatérhetsz hozzá. Nem fontos értened elegendő, ha érzékeled... "Tehát, engedd, hogy csakráid pörögjenek, hogy szárnyaljon a prána a nadikon át, amikor ászanát vagy pránajámát végzel és mantrával vagy mudrával fejezed be gyakorlásod." 🙂 Namaste!
Horváth Zoltán
Hatha jóga, Gerincjóga ,Power jóga ,Flow és Yin jóga oktató, Oktatóképzés és Tábor szervezés
Jóga mozgásterapeuta, Sport edző, Gerincjóga, Hatha jóga, Flow jóga, Power jóga, Hot jóga, Yin jóga oktató. Egészen korán, fiatal koromban könyvek útján kerültem kapcsolatba a jógával, majd később az első gyakorlati tapasztalás után a mindennapjaim részévé vált a jóga. 2009-ben elvégeztem a Gerincjóga oktató és Sportedző képzést, majd folytattam a tanulmányaimat több irányzatban is. 2010-2015-ig a Gerincjóga oktatóképzésben oktatóként vettem részt. Azóta is rendszeresen tartok jógaórákat, magánórákat, tanfolyamokat, alapképzéseket és oktatóképzéseket. A nálam végzett oktatók gyakorlatias jól használható tudás birtokában indulnak el saját útjukon. Óráimon fontosnak tartom a megfelelő testtudat kialakítását, a test harmónikus fejlesztését, az ászanák egyénre szabott pontos kivitelezését, a helyes légzés elsajátítását, a belső figyelem felébresztését, és a relaxációra való képesség fejlesztését. Kezdő jógázóknál nagy hangsúlyt fektetek az alapok elsajátítására, a folyamatos fejlődésre.
Dócs Tamás
Hatha jóga és vinyásza flow oktató

Dócs Tamás vagyok, vegán életet élő jóga gyakorló (8 éve) és oktató (6 éve).

A mozgás változó szerepet játszott az életemben: tizenéves koromig rendszeres volt, de az egyetemi évek alatt teljesen abbahagytam. Később a jogi pályán megismerkedtem az irodai ülőmunka és a stressz okozta alvászavarokkal, idegességgel is. Nem éreztem magam tehát túl jól a bőrömben, amikor elérkezett a jógával való sorsszerű találkozás.

2010-ben vettem részt az első órámon és nagyon hamar ráéreztem, hogy ez nemcsak egy remek mozgásforma lehet számomra – mely által egyébként közel 20 felesleges, negatív energiákkal átitatott kilótól szabadultam meg 2 év alatt – hanem a kiteljesedést szolgálva, belső harmóniát teremt. Megerősített bennem régóta lappangó gondolatokat a világ és az ember mibenlétéről és segít másként, tisztábban látni mindent. A jóga útja: folyamatos fejlődés. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

2011-től folyamatosan képeztem magam Kiss Zoltán Nitai mellett, s végül nála végeztem el a hatha yoga oktatói tanfolyamot, illetve mysore stílusban Ricardo Martineztől is sokat tanultam, nemcsak az ashtangáról. Mivel egész életemben pozitív változásokat hozott – és hoz azóta is – a gyakorlás, fontosnak tartom ezt másoknak is átadni, és az ő fejlődésük, lelkesedésük, örömük napról napra megerősíti elhivatottságomat, hogy érdemes és hasznos ezzel foglalkozni, adni és kapni, az oktatás révén is fejlődni – mert mindig van hova. ebből nektek is sok örömötök származik majd!

Várlak szeretettel az óráimon, Namaste!

spektofficial
Szabó Gyöngyi
Gerincjóga oktató

A szív ritmusa a test mozdulata.Halld meg a belső zenédet és engedd, hogy táncoljon veled.
A mozgás szeretete mindig az életem része volt. Szertornászként kezdtem, majd ezt követte a tánc művészete. A 2008-ban megrendezett Tánc Világbajnokságban elért sikerek csak megerősítették bennem, hogy folytassam és kipróbáljam mindazt, amit csak tudok. Ott találkoztam először a jógával. Az élet sok felé sodort, de mindig visszatértem a jógához, a belső csendhez. 3 éve változtatta meg igazán a mindennapjaimat és gyakorlom, amikor csak tehetem. Szeretném, hogy ezt mások is érezzék.

Hirsch Zsanett
Gerinc és Hatha jóga , Baba mama jógaoktató
A jóga számomra a teljes testi, lelki, szellemi kikapcsolást jelenti. Gyakorlás közben elveszítem a tér- és időérzékemet, megszűnik minden aggódásom, kikapcsol az elmém és a légzés-gyakorlat összhangjára figyelve sokszor azt hiszem bármire képes vagyok, elmosódnak a határok és valamiféle természetes harmónia vesz körbe. A matracon nem kell harcba szálljak, nem kell megfeleljek, önmagamat adom és csak vagyok. Ekkor nem számít semmi, flowban vagyok, boldog vagyok. A jóga feltölt, kiegyensúlyoz, napokig érzem jótékony hatását. Óráimon ezekre az érzetekre fektetem a hangsúlyt, mert ha a test-lélek-szellem harmóniáját eléred, akkor bármire képes vagy és érezni fogod azt a bizonyos pluszt, amit csak a jóga adhat neked.
Gergely Zsolt
Hatha jóga ,funkcionális jóga
Nagy Boglárka
Hatha jóga, Hatha Flow , Sup jóga oktató
Nagy Boglárka vagyok és először 10 éve találkoztam a jógával. A Kálvin téren egy barátnőmmel bejelentkeztünk hot ashtanga órára, amiről vajmi keveset tudtunk. Az óra végére patakokban folyt rólam a víz és egy furcsán kellemes állapotban azon gondolkodtam, hogy mi történt velem? Mert éreztem, hogy valami történt azon kívül, hogy elfáradtam. Ezt kutatva, kíváncsian tértem vissza oda újra és újra, minden alkalommal kicsit több bizonyossággal, hogy nekem ezt minden nap gyakorolnom kell. Nem tudtam egy idő után gyakorlás nélkül létezni. Astanga jóga oktatói, Hatha jóga oktatói és Ariel jóga oktatói iskolákat végeztem. Nyári időszakban a közeli Omszk tónál tartok sup jóga órákat. A Yoga Park a kedvenc jóga stúdióm, ahol most már az én óráimat is látogathatjátok.