200 ÓRÁS ALAP HATHA KÉPZÉS

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük szépen, hogy érdeklődsz a jógaoktatói képzésünk iránt. Az alábbiakban részletes információt olvashatsz jógaoktatói képzésünkről, amely mögött majd két évtizedes jógás tapasztalat húzódik. Kérdés esetén a lenti elérhetőségen keress bennünket. Várunk szeretettel a Yoga Parkban! 

Következő képzés kezdési időpontja: 2020.11.21

 
A KÉPZÉSRŐL
 
A hatha jóga az egyensúly és a harmónia megteremtését tűzi ki célul, gyakorlásán keresztül tökéletes egészség érhető el, fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális egységben. A gyakorlatok rendszeres végzése fellazítja az izomrendszert, az ízületek és gerinc merevségeit, helyreállítja és serkenti a vérkeringést, regeneráló, revitalizáló hatású. Kifinomult hatásai elősegítik az energiák szabad áramlását.

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek részét képezik a testgyakorlatok (ászana), a légzőgyakorlatok (pránajáma), valamint a testre és az elmére vonatkozó tisztító eljárások (satkarma). Ezek azok az eszközök, melyek előkészítik a jóga magasabb szintjeit (mint pl. a meditáció).

Ezen az alapképzésen a tradicionális hatha jógastílus mellett, megismerkedhetsz összekötő elemekkel is melyek egy jógaórát dinamikus áramlássá – FLOW – élménnyé teszik. (A flow az a tudatállapot, amikor tökéletesen belemerülünk abba a tevékenységbe, amit épp csinálunk. Áramlásnak is fordítják a szót.) Megtanuljuk az ászana blokkokat összekötő mozdulatsorral, és átkötő elemekkel egymás után fűzni, mint egy fonálra a gyöngyöket.

Szeretnénk olyan oktatókat képezni, akik megértik a mozgás alapjait. A gyakorlati vizsgánkon saját óratervvel kell készülni.
Nagy hangsúlyt fektetünk a jóga irányzataira, a jóga filozófiára, az alapvető jóga szentírásokra, melyek segítségével átfogó képet nyújtunk arról a szellemi háttérről, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a jóga komplex eszköztárát érteni, gyakorolni, és másoknak átadni/tanítani tudják a képzésen résztvevők. Igyekszünk felkészíteni a leendő jógaoktatókat arra is, hogy versenyképes tudást szerezzenek arról, hogy jógaoktatóként fő-vagy mellékállásban hogyan tudnak majd dolgozni, hogyan tudják megállni a helyüket a munka világában.
 
AZ OKLEVÉLRŐL
 
A Jógaveled Jógaiskola szervezésében ezen a 200 órás képzésen a ★YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL★ által regisztrált oklevelet is megszerezhetsz. Lényeges, hogy ezt a nemzetközi képesítést világszerte elfogadják, bárhol is szeretnéd a jövőben kamatoztatni tudásodat.A nemzetközi regisztrációs díj nincs benne a tanfolyam árában sikeres vizsga után igénylehető.
A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben (FAR) bejelentte felnőttképzési tevékenység. Az erről szóló tanúsítvány kérése opcionális. Nemzetközi oklevél igénylése egyénileg bírálandó el.

KINEK AJÁNLOTT EZ A KÉPZÉS?

Ha a jóga elkötelezett gyakorlója vagy és szeretnéd másokkal is megismertetni a jóga tradicionális eszköztárát, valamint fontosnak tartod, hogy segíts másoknak, ez a képzés Neked szól. Szeretettel várunk a képzésen akkor is, ha szeretnéd elmélyíteni a jóga világában eddig megszerzett tudásodat, tapasztalataidat.

AZ OKTATÁS IDŐPONTJAI

A tanfolyam hossza három hónap, az oktatás heti egy alkalommal vasárnap 9:00 órától 15:00-ig tart. Ezen a képzésen négy szombati napon 9:00-13:00 között is lesz oktatás.

2020. november 21-22, 29
2020. december 5-6, 13, 29-30
2021. január 9-10, 17

Záróvizsga és tervezett befejezés: 2021. január 24. 

OKTATÓINK

Puskás Beatrix a Jógaveled Jógaiskola alapítója, vezető jógaoktató
 
 
 
Dr.Kárpáti Klaudia gyógytornász: az anatómia
 
 
 
A KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

Összesen 160 órányi oktatásból áll a kurzus, melyet kiegészítünk egyéni óratartási lehetőségekkel és hospitálással. Amennyiben nem tudod megoldani végig a személyes részvételt, ne bánkódj, mert a képzést már 40% -ban online is végezheted velünk. A tananyag összetétele:
★ 80 óra Technikai felkészülés és gyakorlás
★ 25 óra Tanítási metódusok
★ 25 óra Anatómia
★ 30 óra Jógafilozófia és Életmód
 
 
 
REGISZTRÁCIÓ

A képzés teljes dija 310.000 Ft, a helyedet 60.000 Ft-os előleg befizetésével tudod biztosítani. (Kérjük az előleg utalása előtt olvassátok el az alábbi dokumentumot:  ÁSZF )
>>> EARLY-BIRD kedvezmény július 20-ig egy összegben fizetve 270.000 Ft
A tanfolyamon részvevők a hospitálás alatt 10% kedvezménnyel tudják látogatni az óráinkat a YOGA PARK Jógastúdióban.
Bankszámlaszám:11773030-00917212 OTP Bank 
Számlatulajdonos:Puskás Beatrix ev.
A résztvevőknek jelentkezési sorrendben tudunk helyet biztosítani. Jelentkezés esetén klikk ide:  REGISZTRÁCIÓ,
 Telefonos érdeklődést az alábbi számon fogadunk: +36-30-842-9356.
A jógaoktató tanfolyam címe: 1031 Budapest, Záhony u.7
Tanfolyami kód: AH-1/2020-YAI